Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kuna za 1 euro.

Platinum MeatCrisp - prirodna i zdrava hrana za mačke

 

PLATINUM MEATCRISP - hrana za mačke

Puno ste nas puta pitali imamo li i hranu za mačke, a sad vam napokon možemo odgovoriti potvrdno! Platinum sad ima i hranu za mačke! 

MeatCrisp je prva zdrava hrana za mačke koju smo proizveli pomoću naše metode "Freshmeatdryer." Sadrži prirodne mikronutrijente i aminokiseline svježeg mesa, što MeatCrisp čini boljom alternativom za mačke s izraženim plijenskim instinktom od većine komercijalne hrane za mačke. Ako svoju mačku hranite MeatCrispom, ona će se osjećati stabilnije i opuštenije, a time i sretnije. Hrskavi zalogaj i mesnati okus MeatCrispa čine ga toliko ukusnim da vaša mačka neće htjeti jesti ništa drugo. MeatCrisp ne sadrži nikakve umjetne privlačne tvari.

MeatCrisp dolazi u tri varijante: za odrasle mačke, sterilizirane mačke i za mlade mačke. Pakiranja su od 400 grama, 1.5 kg i 3 kg. MeatCrisp je dostupan za narudžbu u našem webshopu.

PLATINUM NOVE CIJENE

Zbog velikog porasta cijene svježeg mesa i transporta primorani smo prvi put od 2019. godine povećati cijene Platinum suhe i mokre hrane i povećati prag za besplatnu dostavu na 195 kn. Uvijek smo se trudili cijene održavati stabilnima i mijenjali smo ih samo kad je to bilo nužno, a tako će biti i u budućnosti. Hvala vam na razumijevanju.

Svi proizvodi će biti dostupni na webshopu 1.7.2022. u 12h.