Mišljenje naših korisnika

 

Mišljenje naših korisnika najbolja su preporuka naših proizvoda

Svatko tko hrani svog psa s PLATINUM hranom imat će sretnog četveronožnog prijatelja koji će uživati u zdravom i sretnom životu. Alergije, problemi s kožom, manjak energije ili gubitak mišićne mase – sve su to problemi kod kojih PLATINUM može pomoći.

Zaštitite svog ljubimca već danas i počnite ga hraniti PLATINUM hranom. Mnogi uzgajivači i vlasnici pasa nas preporučuju. Mnogo naših novih korisnika dolazi po preporuci prijatelja.

 

Mišljenje Elke K. (ime skraćeno):

Hvala što ste nam hranu dostavili tako brzo, hrana nam je stigla već jučer, na veliko zadovoljstvo našeg psa. Platinum mi je preporučila gospođa koja vodi školu za trening pasa i dala mi mali uzorak. Naš pas je stvarno uživao u uzorku. Hrana je baš različita od drugih, čak i miriše ugodno.

Elke K.

 

Mišljenje Nicole S. (ime skraćeno):

Narudžba mi je stigla idući dan! Hrana stvarno paše mom psu i mogu vidjeti koliko uživa! Još jednom hvala na dobrom savjetu.

Nicole S.

 

Mišljenje Ilka M. (ime skraćeno):

Bok, ne koristimo Platinum hranu baš dugo, no već nam se jako sviđa. Naš šestogodišnji pas je vrlo izbirljiv ali sada entuzijastično uživa u svakom obroku. Nakon velikog legla od 9 pasa naša kuja nije izgubila toliko na težini kao prošli put. Naša druga kuja, koja se nije mogla udebljati 6 mjeseci, odjednom je dobila cijelu kilu. 

A štenci koje smo odgojili na drugoj hrani su imali mnogih problema koji su svi nestali sad kad ih hranimo Platinum hranom. 

Sve u svemu: samo tako naprijed!

Ilka M.

 

Mišljenje Faruk C. (ime skraćeno):

Moram vam od srca čestitati što ste uspjeli proizvesti tako kvalitetnu hranu. Do sada sam svoje pse hranila sirovom hranom, ali nažalost to je bilo previše komplicirano na duže staze. Tad sam probala vašu hranu i moram reći da sam se oduševila! To je najbliže sirovoj hrani! Vrlo se lako probavlja, psi malo kakaju i, što je najvažnije, obožavaju ju.

Druge “kvalitetne” i skupe hrane imaju puno žitarica i mesnih nusproizvoda, zato sam sretna što Platinum ima super omjer i što koristite svježe meso!

Faruk C.

 

Mišljenje Sascha S. i Daniela H.-S. (ime skraćeno):

Iskoristili bi ovu priliku da kažemo koliko vam je hrana odlična. Puno mjeseci smo se mučili s našim mješancem Bobbyjem da bi danas bio i izgledao ovako kako izgleda. Spasili smo ga iz vrlo loših uvjeta i njegovali dok se nije u potpunosti oporavio. Došao je s užasnim proljevom, vodili smo ga van svaki sat ali ni to nije pomagalo.

Nakon mnogo savjeta od veterinara i eksperimentiranja s hranom naišli smo na vašu Internet stranicu. I čini se da se platinum hrana savršeno slaže s Bobbyjem 🙂 Sada je super, i nema nikakvih problema! Krzno mu je mekano i sjajno i nema više problema s probavom. 

Zaslužujete svaku pohvalu, samo tako nastavite. Već smo vas preporučili mnogim vlasnicima, čak je i naš veterinar Dr. Zieris impresioniran postignutim. 

Hvala vam na tako dobroj hrani!

Sascha S., Daniela H.-S. i “Bobby”
Grünstadt-Asselheim

 

Mišljenje Ulf und Regina V. (ime skraćeno):

Naš petnaestomjesečni crni belgijski ovčar imao je velikih problema s gGiardijom kao štene. Skoro je i umro zbog toga. Očito je bilo da su mu crijeva vrlo zahvaćena. Dugo smo tražili hranu koje je mogao tolerirati. Probali smo sve, i fokusirali se na izbjegavanju žitarica. Nažalost, ništa nije bilo uspješno, stalno je imao proljev i bolove u trbuhu.

Nakon duge potrage naišli smo na Platinum. Već nekoliko dana već mu je bilo puno lakše. Dali smo mu janjetinu i ružu zbog malog postotka masti. Dojo se osjeća puno bolje, ima urednu stolicu, a i trbuh ga više ne boli!

Čak smo i drugog psa prebacili na vašu hranu i svima preporučujemo promjenu!

Ulf i Regina V.
Filderstadt