PLATINUM razlika

Druge potpune suhe hrane

Kod drugih potpunih suhih psećih hrana proteini dolaze od mesnog koncentrata i žitarica ili njihovih nusproizvoda. Nakon što se doda voda ta se smjesa zagrijava i preša u male granule pod visokim pritiskom.

Svaka pojedinačna granula obložena je slojem škroba  koji se najprije treba razgraditi u psećem želucu. Količina zadržane vlage je 8%.

PLATINUM pristup je skroz drugačiji

Mi smo jedini proizvođač na svijetu koji koristi više od 70% svježeg mesa. Mesu dodajemo sastojke koji se lako probavljaju: rižu, kukuruz ili krumpir, te hladno prešana ulje, biljke, minerale i vitamine. 

Isto tako, jedini smo proizvođač koji hranu priprema bez dodavanja vode, kuhajući ju isključivo u vlastitim sokovima, kako bi očuvali prirodne hranjive sastojke. Tako PLATINUM održava svoju kvalitetu.

Sve, ali ne suho

S obzirom na to da se PLATINUM hrana kuha u vlastitom soku bez dodavanja vode i suši na sobnoj temperaturi ima veći postotak vlage od konkurentskih proizvoda. 

S 18% zadržane vlage, koja se sastoji od isključivo soka mesa, PLATINUM se može nazvati mnogim imenima, ali sigurno nitko neće reći da je to suha hrana. To puno pridonosi očuvanju okusa. Svi korisnici se slažu da je PLATINUM sočna hrana.

 

PLATINUM recept