Platinum i BARF

PLATINUM I BARF

BARF koncept – akronim za “biološki primjerenu sirovu prehranu”  – je izraz za hranjenje psa isključivo sirovim mesom, kostima i povrćem bez termičke obrade. BARF je zapravo puno više od toga, to je odraz uvjerenja osobe da želi hraniti svog psa na sličan način kako su se prije hranili vukovi. 

Velika se važnost pridaje svježini i izboru svježih proizvoda i prati se promišljen plan prilikom hranjenja pasa. Ipak, veterinari su dosta kritični prema ovoj vrsti prehrane. Preporučuju da se uz prirodnu hranu psima dodaju sastojci koje ne mogu dobiti kroz BARF prehranu. Ti se sastojci kupuju zasebno i miješaju s hranom. Ti sastojci sadrže kalcij, bakar, cink, razne vitamine i ekstrakte ljekovitih biljaka. 

PLATINUM hrana je savršena alternativa ili razumna nadopuna BARF prehrani. 

U Platinumu znamo o psećem vučjem nasljeđu, ali ne radimo kompromise kad je u pitanju kvaliteta naših sastojaka. Koristimo neuobičajeno visok postotak svježeg mesa (PLATINUM MENU mokra hrana čak 83%). Našu potpunu hranu obogaćujemo svim potrebnim sastojcima koji su neophodni za uravnoteženu prehranu zdravih i agilnih pasa.

 

Dakle, ako razmišljate o hranjenju vašeg psa prema BARF konceptu ali nemate vremena koje je potrebno za svakodnevnu pripremu hrane, svakako vam preporučujemo PLATINUM hranu!

Mnogi vlasnici koji svoje pse već hrane BARFom koriste naše proizvode kao zdravu alternativu kad ne mogu doći do svježih namirnica, recimo na putovanjima.