TÜV Certifikat

PLATINUM hrana ima TÜV certifikat

PLATINUM hrana za pse prvi je proizvod u svijetu certificiran od strane TÜV-a za korištenje svježeg mesa u pripremi hrane. S ovim certifikatom, TÜV potvrđuje da je PLATINUM hrana napravljena od puno svježeg mesa. Da bi se ispunio ovaj kriterij količina svježeg mesa mora biti najmanje 50%, a PLATINUM taj postotak čak i nadmašuje.

No, to nije jedini kriterij po kojem je PLATINUM hrana certificirana. Nezavisni inspektori dodijelili su PLATINUM hrani certifikat za:

  1. Korištenje više od 50% svježeg mesa 
  2. Točnost deklaracija koja je potvrđena u nezavisnom laboratoriju koji je testirao hranu
  3. Testiranje PLATINUM hrane na nepoželjne sastojke, npr. teške metale
  4. U našoj hrani nema GMO-a, glutena, umjetnih boja i pojačivača okusa

Ako bi sve ove točke morali sažeti u jednu rečenicu rekli bi jednostavno: U PLATINUM hrani nećete naći nikakve zločeste tvari koje mogu naštetiti vašem ljubimcu. Čak štoviše, svaki se sastojak PLATINUM hrane koristi samo ako dokazano pomaže psima.

TÜV pečat potvrđuje kvalitetu cijele linije PLATINUM proizvoda, od suhe hrane za odrasle pse i suhe hrane za štence, do mokre hrane i poslastica.

Kriteriji testa za TÜV-a nadilaze puke pravne norme. Test koristi mikrobiološku i kemijsku analizu i provjeru hranjivih tvari i minerala, certificirani proizvodi su testirani imajući u vidu potrebe pseće prehrane. Rezultati se stalno kontroliraju kroz redovite analize i testiranja. Godišnji pregled proizvodnog pogona također je integralni dio certificiranja.

Za PLATINUM ovaj certifikat je potvrda naših tvrdnji i deklaracija koji garantira transparentnost u proizvodnji. Pozivamo vas da sami usporedite deklaracije drugih proizvođača. 

Aktualni certifikat može se provjeriti na stranici: