Pitanja i Odgovori

Ovdje ćete naći odgovore na pitanja koja su često postavljena našoj Službi za korisnike i praktične savjete o tome kako hraniti svog psa sa PLATINUM potpunom hranom

Zašto PLATINUM koristi svježe meso?
U usporedbi s drugim proizvođačima suhe hrane, koji koriste mesni koncentrat koji se obrađuje na visokim temperaturama mi koristimo samo svježe meso. Svježe meso možemo obraditi koristeći blagi proces kuhanja koji čuva hranjive sastojke i bez dodavanja vode. To znači da se proteini optimalno iskorištavaju, a vlaga koja se sastoji samo od soka mesa konačnom proizvodu daje neusporedivo bolji okus. Zato ne moramo koristiti nikakve pojačivače okusa ili aditive.

Kako psa prebaciti s drugog proizvoda na PLATINUM hranu?
Želudac psa namijenjen je za probavu mesa. S obzirom na to da PLATINUM hrana ima visok postotak mesa nije potreban tranzicijski period. Zato preporučujemo da u idućem obroku vašem psu jednostavno poslužite samo PLATINUM hranu.  Ako vaš pas ima vrlo osjetljiv želudac, pomiješajte sve veći udio PLATINUM hrane u hranu koju trenutno jede tijekom iduća 3-4 dana.

Zašto je PLATINUM hrana ista za sve pasmine?
Prehrana pasa prema pasmini marketinški je trik. Svaki pas potječe od vuka i svaki pas ima isti probavni trakt koji je optimiziran za probavu mesa. Naša hrana pripremljena je tako da ju lako može apsorbirati želudac svakog psa, od malene Chihuahuave do velike doge. 

Koliki je rok trajanja PLATINUM hrane?
Suha hrana ima rok trajanja od 18 mjeseca od datuma proizvodnje. Mokra hrana ima rok trajanja 36 mjeseci od datuma proizvodnje. 

Mogu li koristiti različite vrste Adult hrane?
Da, hranu možete promijeniti u bilo koje vrijeme, a možete čak koristiti različite vrste hrane isti dan.

Zašto PLATINUM nema posebnu hranu za starije pse?
U divljini, stari vuk jede na isti način kao i onaj mladi. Ako starijem psu date manje proteina, izgubit će mišićnu masu, i neće uživati ​​u životu kao dok je bio mlađi.

Zašto Puppy piletina ne sadrži ekstrakt zelenousne školjke?
U prva 4 mjeseca života štenci ne bi trebali konzumirati ekstrakte kako bi im se organizam navikao da sami proizvode potrebne tvari.

Da li PLATINUM obavlja pokuse na životinjama ?
Svi naši proizvodi su potpuno sigurni, i ne testiraju se na životinjama. Isto tako, sve sirovine nabavljamo od dobavljača koji dokazano ne testiraju na životinjama.